Καλωσορίσατε στον dkweb.gr

Τηλ. Επικοινωνίας: 694 505 8646

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΥΧΡΗΣΤΟ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ SITE?
Φυσικά μπορείτε να έχετε ένα οικονομικό και εύχρηστο site!
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΥΧΡΗΣΤΟ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ESHOP?
Ένα eshop είναι απαραίτητο για κάθε επιχείρηση πλέον! Η απάντηση είναι απλή εννοείτε πως μπορείτε να έχειτε ένα ευχρηστο, οικονομικό και παράλληλα λειτουργικό eshop για την επιχείρηση σας!
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ESHOP ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ SITE?
Υπάρχει συμαντική διαφορά μεταξύ ενός site και ενός eshop. Site ορίζεται η διαδικτιακή παρουσία ενός ατόμου ή επιχείρησης ενώ ως eshop ορίζεται το ηλεκτρονικό κτάστημα μίας επιχείρησης το οποίο περιλαμβάνει προϊόντα, καλάθι και φυσικά ταμείο!
Συνεπώς μπορεί ο καθένας να έχει αυτό ακριβώς που του χρειάζεται!
ΠΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ?
Μία demo σελίδα (site/eshop) χρειάζεται για να δομιθεί ένα διάστημα περίπου 7-10 ημέρες. Στην πραγματικότητα η ολοκλήρωση της εκάστοτε εργασίας εξαρτάτε από τον ίδιο τον πελάτη και από τις επιλογές του.
ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ?
Με την παράδοση ενός project κλείνουμε ένα ραντεβού για εκμάθηση του υπεύθυνου διαχείρησης της σελίδας σας.
Πέραν αυτού είμαστε στη διάθεση σας Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-15:00.
ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ?
Με μόλις ένα ραντεβού θα ήστε έτοιμοι να διαχειριστήτε απόλυτα την σελίδα σας!
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ PRESTIGE CLUB?
Ένας τρόπος διαφήμισης της επιχείρησης σας είναι μέσω της εφαρμογής γεωεντοπισμού που έχουν όλα τα μέλη στο κινητό τους! Με την είσοδο σας στην εφαρμογή (κόστος εφάπαξ: 140€) έχετε τη δυνατότητα να προβάλετε τη επιχείρηση σας σε στοχευμένο κοινό και να ανεβάζεται προσφορές/εκπτώσεις όσο συχνά θέλετε!
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ SOCIAL MEDIA?
Τα social media έχουν μπει για καλά στη ζωή μας και αποτελούν ένα πολύτιμο εργαλείο για την προβολή μας χωρίς όμως να μπορούν να αντικαταστήσουν ένα site ή eshop.
Κάθε εταιρεία πρέπει να έχει παρουσία σε κάποιο κοινονικό δίκτυο (facebook, twitter, instagram κα) για να μπορεί να ανεβάσει τη δημοτικότητα της στο ευρή κοινό, αφού πλέον όλοι έχουν, τουλάχιστον, μία σελίδα σε κάποιο κοινονικό δίκτυο όπως το facebook για παράδειγμα.
Ο πιο διαδεδομένος τρόπος διαφήμισης στα social media είναι τα χορηγούμενα posts. Μπορούμε να επιλέξουμε το target group που θέλουμε να εστιάσουμε και να επιλέξουμε το ποσό που θέλουμε να διαθέσουμε για τις ημέρες που θα προβάλετε η διαφήμιση μας.
ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ MARKETING ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ?
Μέσα από τα εργαλεία marketing μαθαίνετε την αγορά σας, προβάλεσθε αποτελεσματικά στο κοινό σας, οργανώνετε κατάλληλα τις κινήσεις σας και έτσι μπορείτε ασφαλώς να επιβιώσετε, να επικρατήσετε έναντι του ανταγωνισμού και να αναπτυχθείτε!
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ SITE/ESHOP ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΟΥ?
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε στο 6945058646 ή να μας στείλετε email sto info@dkweb.gr για να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, να συζητήσουμε σχετικά με τις ανάγκες τις επιχείρησης σας και να σας προτείνουμε τη λύση που σας αρμόζει!
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ?

Θα σας απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες (Δευτέρα-Παρασκευή)

ΑΙΤΗΜΑ

Καλέστε μας για οποιαδήποτε πληροφορία: 694 505 8646

Ακολουθήστε το hashtag μας για να μαθαίνετε τα νέα μας στα social media! #dkwebgr

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

ΜΕΝΟΥ